Доставка

Доставка товарів здійснюється службами доставки:

Доставка здійснюється за тарифами перевізника. 

                   1 . Вартість доставки оплачує замовник.

2 . Доставку товару оформляємо як післяплатою, так і за передоплатою за бажанням замовника.

3 . При оформленні  післяплатою  замовник повинен враховувати, що за відправку грошей назад він оплачує послуги переказу грошей за свій рахунок = 2% від суми замовлення + 20,00 грн. за оформлення післяплати.( Такі умови Нової Пошти )

4 . Оплачуючи доставку товару за передоплатою на картку Приват Банку, Ви оплачуєте тільки вартість товару. За доставку оплата на Новій пошті при отриманні замовлення.

 

 

Розміри картонної коробки 

500*500*50 мм.                                                      .            

    ______________________________________________________________________                                             

Розміри картонної коробки 

600*500*50 мм.     для ущільнювальної гуми профіль SN (Snaige)                                 _____________________________________________________________________

Розміри картонної коробки 

.                        

______________________________________________________________________

Розміри картонної коробки 

№ 3 Розмір картонної коробки та ціна 800*500*100 мм. Вага з гумою ущільнювача = 10 кг. Об’єм = 5,6 м³. Використовується для гуми ущільнювачів Профіль СТ (Стандарт), Профіль NR (NORD),  Профіль ГР (Грибок) Інтер. Ущільнювальна гума пакується в коробку складена вдвічі по 5 шт. (Для оптових поставок).

 

 

 

  1. За упаковку картонну коробку ущільнювальної гуми оплати немає.
  2.  Повідомлення СМС, або фото декларації, відправляється замовнику на вайбер з № декларації в день відправки товару на оформлений № телефону замовника.
  3.  Простежити доставку замовленого товару Ви можете знаючи № Вашої декларації
  4. У випадку, якщо Вам відправили гуму ущільнювача для холодильника, що не відповідає за обумовленими розмірами і моделі холодильника, РЕМПОБУДТЕХНІКА СЕРВІС ДНІПРО    100%  бере на себе всі витрати по обміну на належний товар.
  5.  Якщо за визначення профілю ущільнювальної гуми замовник помилився, а також була помилково вказана не та модель, можливий обмін на необхідну модель без доплати. При виготовленні гуми ущільнювача за не стандартними розмірами, які були дані замовником і виявилися помилковими, можлива переробка ущільнювача за новими розмірами з доплатою = 50% від вартості замовлення. За всіма можливими варіантами доставки ви можете уточнити за телефонами:
    Київ Старий:  098-100-12-91,  МТС:  050-340-35-26 Михайлов Володимир Тимофійович. 

     

    E-mail:  mihailov.vt@gmail.com

    E-mail:  mihailov_vt@mail.ru

  6. ІНДИВІДУАЛЬНЕ УПАКОВКА – НАДІЙНИЙ ЗАХИСТ ВАШОГО ЗАМОВЛЕННЯ! Ми дбаємо не тільки про якість пропонованої нами продукції, але також і про її збереження по всьому шляху переміщення замовлення від виробника до споживача. У зв’язку з цим доводимо до Вашого відома, що кожне замовлення незалежно від вибору клієнтом способу доставки (Нова Пошта) упаковується в картонний короб або короба, залежно від обсягу замовлення, з додатковими ребрами жорсткості, що забезпечують надійний захист від деформації та ущільнювачів навіть при найдовшому транспортуванні. Ми намагаємося для Вас, дорогі наші покупці! І пропонуємо лише найкращі рішення у питаннях, пов’язаних із підвищенням якості обслуговування!
  7. Виготовлення ущільнювачів на рідкісні моделі холодильного обладнання або нестандартних розмірів (за розмірами замовника), можливе лише за 100% передоплатою.
  8. Увага! Товар поверненню або обміну НЕ ПІДЛЕЖИТЬ у таких випадках:1) був у вжитку, присутні якісь ознаки експлуатації (сліди клею, розриви, механічні пошкодження тощо);
    2) не збережено товарний вигляд або споживчі властивості товару (м’ятий, деформований, брудний тощо).

 

НЕ ТІЛЬКИ ПРОДАЄМО, АЛЕ І ВСТАНОВЛЮЄМО!

Якщо у Вас немає часу та можливості самостійно зробити виміри, а також визначити тип профілю або здійснити заміну ущільнювача. Ви можете замовити повний комплекс послуг з визначення типу профілю, вимірів та встановлення ущільнювачів на Ваш холодильник.

Досвідчені фахівці нашої компанії в зручний для Вас час акуратно, швидко і недорого зроблять заміну пошкодженого або зносу ущільнювача без зняття дверей з холодильника, попереднього розморожування та вивантаження продуктів.

Виїзд майстра по місту (визначення типу профілю, замір ущільнювачів та робота із заміни ущільнювальної гуми  

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Країна виробництва – Україна
Тип – гума двері
Стан – новий
Тип профілю: СТ (Стандарт), SN (Snaige), NR (Nord), ГР (Грибок) Інтер, БМ (Без магнітний).
Розмір: За каталогом або за Вашими вимірюваннями
Колір: білий, чорний.
Матеріал: м’який ПВХ
Спосіб кріплення: 1.під планку, кріплення під саморіз. 2. “Ластівчин хвіст)” в паз. 3.під планку, приклеєна
Упаковка Картонний короб.

 

  1. Як пакується товар?
    Кожне замовлення упаковується в індивідуальну картонну коробку з ребрами жорсткості таким чином, щоб під час тривалого транспортування ущільнювачі не деформувалися. До того ж, спеціальний спосіб упаковки запобігає перегинам магнітної вставки. Тому клієнти навіть із найвіддаленіших регіонів нашої країни можуть не хвилюватися за збереження ущільнювачів у дорозі.